Daikon tradițional fiert din bucătăria americană a lui Hiroko

Daikon tradițional fiert din bucătăria americană a lui Hiroko
Daikon tradițional fiert din bucătăria americană a lui Hiroko ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 411 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 44 de fani. Dacă aveți la îndemână orez lustruit, bulion de legume, sos miso picant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sukiyaki într-o bucătărie americană din bucătăria americană a lui Hiroko, Pui Namban din bucătăria americană a lui Hiroko, și Pâine Tradițională "All-American" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați miso, zahărul, mirinul și sake-ul într-o oală medie și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Puneți oala la foc mediu și aduceți-o la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Gatiti amestecul, amestecand continuu, timp de 4 pana la 5 minute.
4
Adăugați sucul de lămâie și gătiți timp de 8 minute, amestecând ocazional. Opriți focul, adăugați fulgii de ardei roșu și amestecați. (Sosul suplimentar poate fi păstrat la congelator.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Pentru daikon: curățați ridichea daikon și tăiați 4 discuri cu diametrul de 2 1/2 inci și grosimea de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
6
Așezați discurile daikon într-o oală medie cu suficientă apă rece pentru a le acoperi cu 2 inci. Înfășurați orezul într-un strat dublu de pânză de brânză, creați un sac legând gâtul cu sfoară de bucătărie și adăugați-l în oală. Aduceți apa la foc mic la foc mediu, apoi reduceți focul la mediu-mic și gătiți daikonul, neacoperit, timp de 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Folosind o lingură cu fante, îndepărtați cu grijă discurile daikon, aruncați apa și orezul și clătiți discurile într-un castron sub apă rece. Schimbați apa de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Scurgeți din nou discurile daikon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
9
Așezați stocul de alge în vasul curățat la foc mediu și aduceți-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
VarecVarec
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați discurile daikon, reduceți focul la minim și gătiți daikon-ul timp de 30 de minute. În timp ce daikonul se gătește, amestecați sosul Miso picant cu 2 linguri de bulion din oală pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Folosind o lingură cu fante, transferați daikonul în boluri de servire și rezervați stocul pentru utilizare ulterioară în alte feluri de mâncare (cum ar fi o bază pentru supa miso). Folosind o lingură, turnați sosul picant peste discurile daikon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Se ornează cu semințele de susan și scallion și se servește. Avertizați-vă oaspeții că ridichea daikon poate fi destul de fierbinte în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista