Daikon-Salată De Morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de daikon-morcov. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 142 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, ulei vegetal, oțet de orez nesezonat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Salată murată de morcovi și Daikon, Salată de Daikon și morcov răzuită, și Salată marinată de Daikon și morcov (namasu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți daikonul în panglici cu un cojitor de legume. Aruncați cu 1/4 linguriță de sare într-o strecurătoare; lăsați să se scurgă în chiuvetă, aruncând ocazional, aproximativ 15 minute. Între timp, radeți morcovii în panglici cu peelerul.
Bateți ghimbirul, oțetul, sucul de lămâie și 1/2 linguriță de sare într-un bol mare. Se amestecă încet uleiul vegetal și uleiul de susan până se amestecă.
Prăjiți semințele de susan într-o tigaie la foc mediu, aruncând ocazional, până când semințele albe sunt aurii, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1 lingură de semințe în pansament.
Aruncați daikonul și morcovii cu pansamentul și condimentați cu sare. Se acoperă cu semințele de susan rămase.
Fotografie realizată de Con Poulos