Daikon-rulouri de vară cu Papaya cu sos de iaurt bătut
Rulourile de vară Daikon-Papaya cu sos de iaurt bătut ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 203 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de sos de pește asiatic, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cotlete de miel cu sos de iaurt bătut, Fructe la grătar frigărui cu sos de miere de iaurt bătut, și Papaya rulouri de primăvară cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați daikonul, morcovii, castraveții și papaya cu sarea și 1/2 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoi
Ridiche Daikon
Ananas Obișnuit
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când legumele sunt ofilite și au eliberat o cantitate bună de lichid, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3
Scurgeți și stoarceți cât mai mult lichid posibil. Ștergeți vasul și readuceți legumele în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se adaugă vermicelii, se acoperă și se ia de pe foc; se lasă să stea până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
6
Se scurge și se răcește sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Scurgeți din nou, apăsând excesul de apă. Folosind foarfece, tăiați vermicelii în lungimi de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
8
Adăugați vermicelli la legume, împreună cu menta tocată, busuiocul și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, sosul de pește, oțetul și mirinul cu restul de 2 linguri de zahăr; se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Adăugați ghimbirul și șalota și turnați toate, cu excepția a 2 lingurițe de pansament peste vermicelli și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
11
Lăsați să stea 1 oră.
12
Scurgeți amestecul, apăsând pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil.
13
Adăugați iaurtul și maioneza la cele 2 lingurițe rezervate de pansament și dați-le la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
14
Umpleți o farfurie mare de plăcintă pe jumătate cu apă caldă. Lucrând cu 1 sau 2 hârtii de orez odată, înmuiați ambalajele în apă până când sunt flexibile, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
15
Așezați ambalajele pe o suprafață de lucru și ștergeți orice exces de apă. Lingurați aproximativ 1/2 cană de legume și vermicelli pe treimea inferioară a unui înveliș și rulați strâns într-un buștean de 5 inci, înfășurând capetele în timp ce rulați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină
16
Transferați pe o placă de tăiere. Acoperiți ruloul de vară cu un prosop de hârtie umed și o foaie de folie de plastic. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
17
Tăiați fiecare rolă în 4 bucăți și așezați-le tăiate cu fața în sus pe un platou. Puneți aproximativ 1/2 linguriță de sos cremos pe fiecare rulou și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe