Daikon-rulouri de vară cu Papaya cu sos de iaurt bătut
Rulourile de vară Daikon-Papaya cu sos de iaurt bătut ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 203 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de sos de pește asiatic, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cotlete de miel cu sos de iaurt bătut, Fructe la grătar frigărui cu sos de miere de iaurt bătut, și Papaya rulouri de primăvară cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați daikonul, morcovii, castraveții și papaya cu sarea și 1/2 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoi
Ridiche Daikon
Ananas Obișnuit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când legumele sunt ofilite și au eliberat o cantitate bună de lichid, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3
Scurgeți și stoarceți cât mai mult lichid posibil. Ștergeți vasul și readuceți legumele în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Se adaugă vermicelii, se acoperă și se ia de pe foc; se lasă să stea până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
6
Se scurge și se răcește sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Scurgeți din nou, apăsând excesul de apă. Folosind foarfece, tăiați vermicelii în lungimi de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
8
Adăugați vermicelli la legume, împreună cu menta tocată, busuiocul și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, sosul de pește, oțetul și mirinul cu restul de 2 linguri de zahăr; se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Adăugați ghimbirul și șalota și turnați toate, cu excepția a 2 lingurițe de pansament peste vermicelli și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
11
Lăsați să stea 1 oră.
12
Scurgeți amestecul, apăsând pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil.
13
Adăugați iaurtul și maioneza la cele 2 lingurițe rezervate de pansament și dați-le la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
14
Umpleți o farfurie mare de plăcintă pe jumătate cu apă caldă. Lucrând cu 1 sau 2 hârtii de orez odată, înmuiați ambalajele în apă până când sunt flexibile, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
1 Cană De Orz Alb Perlat
15
Așezați ambalajele pe o suprafață de lucru și ștergeți orice exces de apă. Lingurați aproximativ 1/2 cană de legume și vermicelli pe treimea inferioară a unui înveliș și rulați strâns într-un buștean de 5 inci, înfășurând capetele în timp ce rulați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
16
Transferați pe o placă de tăiere. Acoperiți ruloul de vară cu un prosop de hârtie umed și o foaie de folie de plastic. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Supă De Pui Pudră Goya®
17
Tăiați fiecare rolă în 4 bucăți și așezați-le tăiate cu fața în sus pe un platou. Puneți aproximativ 1/2 linguriță de sos cremos pe fiecare rulou și serviți imediat.