Orange-alune Dacquoise ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 282 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de lichior, făină de alune, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Alun Dacquoise, Dacquoise de alune și migdale, și Alun-Mocha Dacquoise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti bezea, desenați 2 cercuri (8 inci) pe fiecare dintre cele 2 bucăți de hârtie pergament. Întoarceți hârtia; fixați cu bandă de mascare pe 2 foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
3
Combinați 1 cană de făină de alune, 1/4 cană de zahăr, lapte, vanilie și extract de migdale într-un castron mediu; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Alune De Masa
Vanilie
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați crema de tartru, 1/8 linguriță de sare și albușurile de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu bateți). Se amestecă o treime din amestecul de albuș de ou în amestecul de făină de alune. Îndoiți amestecul de făină de alune în amestecul de albuș de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Alune De Masa
Albușuri De Ou
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Împărțiți uniform amestecul de albuș de ou între cele 4 cercuri desenate; întindeți amestecul de albuș de ou pe marginea exterioară a fiecărui cerc folosind spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți la 200 timp de 3 ore sau până se usucă. Opriți cuptorul și răciți bezeaua în cuptorul închis cel puțin 2 ore. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a pregăti umplutura, combinați sucul și următoarele 5 ingrediente (prin strop de sare) într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand continuu pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Se transferă într-un castron mediu; acoperiți și răciți. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Așezați 1 bezea pe platoul de servire.
10
Întindeți o pătrime din umplutură uniform peste bezea. Repetați straturile încă de două ori; deasupra cu bezea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Întindeți umplutura rămasă în jurul părților laterale. Apăsați 1/2 cană de făină de alune în jurul părților laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune De Masa
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Combinați untul și ciocolata într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
13
Întindeți amestecul de ciocolată deasupra bezea. Acoperiți liber și înghețați 8 ore sau peste noapte.