D-na Jemison ' s Jumbles
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Jumblele doamnei Jemison ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 96 și costă 4 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Scorțișoară Jumbles, Fulgi De Ovăz Jumbles, și M & M ' S Fudge Jumbles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și buzduganul; se adaugă în amestecul de unt, bătând până se omogenizează.
Împărțiți aluatul în 8 porții; împărțiți fiecare porție în 12 bucăți.
Rulați fiecare piesă într-un bușten de 3 inci și apăsați ușor capetele împreună pentru a forma un cerc.
Așezați 1/3 cană de zahăr într-o farfurie. Apăsați ușor 1 parte a fursecurilor în zahăr și așezați, cu partea zahărită în sus, pe foi de copt unse; aplatizați ușor fursecurile.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până când prăjiturile se rumenesc ușor.
Transferați pe rafturi pentru a se răci.