Cărți de bucate clasice: pui cu lămâie feliată și ceapă prăjită

Cărți de bucate clasice: pui cu lămâie feliată și ceapă prăjită
Cărți de bucate clasice: puiul cu lămâie feliată și ceapă prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 719 calorii, 75g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ceapă, bucăți de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ceapă feliată groasă cu cimbru de lămâie, Cărți De Bucate Clasice: Supă Mulligatawny, și Cărți de bucate clasice: supă de roșii toscane și pâine franceză de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă bucățile de pui sunt piele, îndepărtați pielea. Clătiți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2
Curățați ceapa. Tăiați două dintre ele grosolan și puneți-le în vasul unui robot de bucătărie sau al unui blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați al treilea în jumătate pe lungime, apoi tăiați-l în jumătăți subțiri și lăsați-l deoparte.
4
Adăugați 6 linguri de apă, ghimbirul și usturoiul la ceapa din robotul de bucătărie sau blender și amestecați la viteză mare până când aveți o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Încălziți 6 linguri de ulei (am folosit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
într-o oală de 10-12 inch peste flacără medie-mare. Când este fierbinte, puneți ceapa feliată și prăjiți-le, amestecând, până când sunt maro închis și crocante, deși nu sunt arse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Îndepărtați ceapa cu o lingură cu fante și lăsați-le să se scurgă pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
În același ulei, rumenim bucățile de pui pe toate părțile până devin aurii. Faceți acest lucru rapid la flacără mare, astfel încât puiul să se rumenească, dar să nu se gătească. Am făcut coapsele aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Va trebui să o faceți în cel puțin 2 loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Scoateți puiul cu lingura cu fante într-un castron sau farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se toarnă pasta din blender(întoarce-ți fața!). Amestecând, prăjiți la foc mediu-mare timp de aproximativ 10 minute sau până când pasta devine un maro auriu frumos. Acum puneți coriandrul, chimenul și turmericul și prăjiți, amestecând continuu; după alte 2 minute adăugați iaurt, câte o linguriță; după 2 sau 3 minute, sosul de roșii, câte o lingură, continuând să amestecați și să prăjiți. În cele din urmă, adăugați sare, scorțișoară, cuișoare, piper cayenne și 1 1/2 căni de apă. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți ușor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Hârtie De OrezHârtie De Orez
TurmericTurmeric
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Tăiați lămâia în 4 sau 5 felii, aruncând bucățile de capăt și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
13
Adăugați felii de lămâie împreună cu bucățile de pui, ceapa prăjită, zahărul și ardeiul măcinat în sos, amestecați și dați la fiert. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți ușor timp de 20-25 de minute, sau până când puiul este fraged, întorcând bucățile din când în când. Dacă puiul se lipeste de fundul oalei, mai adăugați puțină apă. Ar trebui să ajungeți cu un sos foarte gros. (Sosul meu era gros, dar și copios și nu era în pericol să se lipească. Nu știu dacă a fost corect, dar a avut un gust bun.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista