Căpșuni Verde Smoothie Pops
Strawberry green Smoothie Pops necesită aproximativ 8 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5 și costă 52 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 74 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână suc de mere, iaurt original de vanilie, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 199 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Căpșuni Verde Smoothie Pops, Smoothie Cu Căpșuni-Banane Pops, și Smoothie De Căpșuni Fără Lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În blender, Așezați 1 recipient iaurt de vanilie franceză și căpșuni. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează. Lingură 2 linguri amestec în fiecare din 5 (5-oz) cupe de hârtie. Acoperiți cupele cu folie; introduceți stick-ul de ambarcațiuni în centrul fiecărui pop. (Sau umpleți matrițele de gheață conform instrucțiunilor producătorului.) Puneți amestecul rămas în castron; acoperiți și refrigerați. Freeze apare aproximativ 2 ore sau până la îngheț.
În blender, loc cheie Lime pie iaurt, spanac și suc de mere. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează. Când primul strat este înghețat, îndepărtați folia din pops.
Se toarnă aproximativ 1 1/2 linguri amestec de spanac în fiecare cană peste stratul înghețat. Puneți amestecul rămas în castron; acoperiți și refrigerați. Întoarceți folia la pops pentru a susține bețișoarele. Congelați aproximativ 2 ore sau până la îngheț.
Repetați cu straturile rămase de căpșuni și spanac, înghețând cel puțin 2 ore între straturi.