Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Cizmarul cu rubarbă de căpșuni ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 289 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. 782 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Această rețetă de la Simply Recipes necesită sare, căpșuni, ou și lapte. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rubarbă Căpșuni Cizmar, Căpșuni Rubarbă Cizmar, și Căpșuni Rubarbă Cizmar.
Instrucțiuni
1
Aruncați rubarba și căpșunile cu zahăr, tapioca, coajă, lăsați să se odihnească: într-un castron, amestecați rubarba și căpșunile cu zahărul, tapioca și coaja de portocală.
Lăsați să stea la macerat timp de 30 de minute până la o oră.
3
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Faceți toppingul de biscuiți: într-un castron mediu, bateți împreună făina, 2 lingurițe de zahăr, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
5
Folosiți-vă mâinile (curate) pentru a introduce untul în făină până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere, cu bucăți de unt nu mai mari decât un bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
6
Se amestecă laptele și oul până se umezesc (nu se amestecă prea mult!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Puneți fructele în caserolă, deasupra cu aluat de biscuiți:
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Piersică Sau Nectarină, Feliată
8
Se toarnă amestecul de rubarbă de căpșuni într-o caserolă de 2 litri. Aruncați aluatul de biscuiți deasupra fructelor, ca pietrișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
1
Se coace într-un cuptor de 350 de grade F (175 de grade C) timp de 35 de minute, până când crusta de cobbler devine maro aurie.
Cobbler poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.