Căpșuni Rubarbă Cizmar

Căpșuni Rubarbă Cizmar
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Cizmarul cu rubarbă de căpșuni ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 289 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. 782 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Această rețetă de la Simply Recipes necesită sare, căpșuni, ou și lapte. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rubarbă Căpșuni Cizmar, Căpșuni Rubarbă Cizmar, și Căpșuni Rubarbă Cizmar.

Instrucțiuni

1
Aruncați rubarba și căpșunile cu zahăr, tapioca, coajă, lăsați să se odihnească: într-un castron, amestecați rubarba și căpșunile cu zahărul, tapioca și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
TapiocaTapioca
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Lăsați să stea la macerat timp de 30 de minute până la o oră.
3
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Faceți toppingul de biscuiți: într-un castron mediu, bateți împreună făina, 2 lingurițe de zahăr, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Folosiți-vă mâinile (curate) pentru a introduce untul în făină până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere, cu bucăți de unt nu mai mari decât un bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
6
Se amestecă laptele și oul până se umezesc (nu se amestecă prea mult!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Puneți fructele în caserolă, deasupra cu aluat de biscuiți: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
8
Se toarnă amestecul de rubarbă de căpșuni într-o caserolă de 2 litri. Aruncați aluatul de biscuiți deasupra fructelor, ca pietrișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
1
Se coace într-un cuptor de 350 de grade F (175 de grade C) timp de 35 de minute, până când crusta de cobbler devine maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se servește cu frișcă (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port, Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Cobbler poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista