Căpșuni Napoleon

Căpșuni Napoleon
Căpșuni Napoleon ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 536 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de lapte, Extract de vanillan, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Căpșuni Napoleon, Mini Căpșuni Napoleon, și Cheesecake Cu Căpșuni Napoleon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare foaie de patiserie la un 9-in. pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Așezați pe foi de copt unsuroase.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Se coace la 350 la 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Între timp, într-o cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Adăugați treptat lapte până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând continuu. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Se toarnă într-un castron; acoperiți suprafața cu folie de plastic. Se da la frigider, fara agitare, pana se raceste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Pentru topping, bateți smântâna într-un castron mare răcit până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați zahăr și vanilie; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
10
Așezați un pătrat de patiserie pe un platou de servire. Se acoperă cu cremă, căpșuni, frișcă îndulcită și a doua patiserie. Praf cu zahăr de cofetari. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista