Căpșuni Jubilee
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 332 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,32 USD pe porție. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți amidon de porumb amestecat, fasole de vanilie, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Cherry Jubilee, Cherry Jubilee, și Înghețată Jubiliară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apă, zahăr, fasole de vanilie și felie de lămâie la fierbere la foc mare, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi fierbeți 5 minute.
Scoateți fasolea de vanilie și felia de lămâie din siropul de zahăr cu o lingură cu fante, apoi reduceți focul la moderat. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se amestecă în sirop, apoi se fierbe, amestecând constant, până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Creșteți căldura la mare și adăugați căpșuni, apoi fierbeți 1 minut.
Transferați într-un vas gratinat sau frecat.
Încălziți kirsch într-o cratiță mică la foc moderat până la cald.
Se ia de pe foc, apoi se aprinde cu grijă kirsch cu un chibrit de bucătărie și se toarnă, încă în flăcări, peste fructe de pădure calde. Când flăcările se sting, serviți imediat, peste înghețată.