Căpșuni Fulgi De Ovăz Baruri
Strawberry fulgi de ovăz baruri este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 24 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 175 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 512 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, conserve de căpșuni, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Căpșuni Fulgi De Ovăz Baruri, Căpșuni Fulgi De Ovăz Baruri, și Căpșuni Fulgi De Ovăz Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie dreptunghiulară de 9 pe 13 inci.
Se amestecă împreună untul, făina, ovăzul, zahărul brun, praful de copt și sarea. Apăsați jumătate din amestecul de ovăz în tigaia pregătită.
Se întinde cu conservele de căpșuni.
Presărați cealaltă jumătate a amestecului de ovăz deasupra și bateți ușor.
Coaceți până se rumenesc, 30 până la 40 de minute.
Se lasă să se răcească complet, apoi se taie în pătrate.