Căpșuni braconate, piersici și Mango peste gheață zdrobită
Căpșuni braconate, piersici și Mango peste gheață zdrobită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 137 calorii. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână păstăi de anason stelat, gheață, mango și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Rețete similare sunt Parfaits de iaurt cu căpșuni zdrobite și amaretti, Pere Poșate Elegante În Nectar Picant De Mango Cu Înghețată De Mango, și Piersici Braconate Cu Miere.
Instrucțiuni
1
Folosind un cuțit de tăiat, răzuiți semințele din boabele de vanilie și puneți-le într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuțit
2
Adăugați păstaia de vanilie goală, sucul de struguri, anasonul stelat, bățul de scorțișoară și coaja de portocală. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mare și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Suc De Struguri
Coaja De Portocala
Fasole De Vanilie
Anason Stelat
3
Adăugați căpșunile, mango și piersicile. Se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați fructele să se răcească complet în sirop, cu aproximativ 1 oră (se poate face cu 1 zi înainte și la frigider).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Pentru a servi, scoateți păstaia de vanilie, anasonul stelat și bățul de scorțișoară din sirop și aruncați. Umpleți gheața rasă în 4 boluri mici și stropiți cu siropul. Puneți fructele deasupra și serviți.