Cârnații și lintea cu fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 831 calorii, 34G de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, legături de cârnați, oțet de vin roșu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Chiftele cu cârnați și fenicul cu linte, Cotlet De Porc Cu Fenicul Fiert Și Linte, și Semințe de chimen și fenicul Ahi Crustat cu linte condimentată.
Instrucțiuni
1
Aduceți lintea, apa și 1/2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperite, până când lintea este doar fragedă, dar nu se destramă, 12 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
În timp ce lintea se fierbe, tăiați bulbul de fenicul în zaruri de 1/4 inch și tocați suficiente frunze de fenicul pentru a măsura 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Linte
3
Încălziți 3 linguri de ulei într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi amestecați ceapa, morcovul, bulbul de fenicul, semințele de fenicul și restul de linguriță de sare. Acoperiți tigaia și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Bulb De Fenicul
Legume
Morcov
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
4
Între timp, înțepați ușor cârnații în câteva locuri cu vârful unui cuțit ascuțit, apoi gătiți cârnații în restul de 1/2 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc moderat, rotind ocazional, până se rumenesc și fierte, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuțit
5
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Scurgeți lintea gătită într-o sită așezată peste un castron și rezervați apă de gătit. Se amestecă lintea în legume cu suficientă apă de gătit pentru a se umezi (1/4 până la 1/2 cană) și se gătește la foc moderat până se încălzește. Se amestecă pătrunjelul, piperul, 1 lingură de oțet și 1 lingură de frunze de fenicul. Condimentează cu oțet și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Legume
Pătrunjel
Oțet
Fenicul
Piper
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
7
Tăiați cârnații în diagonală în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
8
Serviți linte acoperite cu cârnați și presărate cu frunze de fenicul de lingură rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Cârnați
Fenicul
9
Stropiți peste tot cu ulei de măsline extravirgin.