Cârnați picant și pizza Gorgonzola

Cârnați picant și pizza Gorgonzola
Rețeta cârnați picant și pizza Gorgonzola ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 508 calorii, 23g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica runde ardei gras, achiziționate crusta de pizza complet coapte, brânză mozzarella, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cârnați De Pizza Picant, Plăcintă Picantă Cu Pizza Cu Cârnați, și Atsa Picant Pizza Cârnați.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 425 cârnați de saut F. saut în tigaie mare la foc mediu-mare până când tocmai a fost gătit, rupându-se în bucăți de 1/2 inch cu spatele lingurii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Scurgeți grăsimea; puneți cârnații deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
3
Așezați crusta de pizza pe foaia de copt fără margini. Lăsând o margine simplă de 3/4 inch, întindeți 1 cană de sos peste crustă. Se acoperă cu 3/4 cană mozzarella, 3/4 busuioc, cârnați, 1/2 cană Gorgonzola, măsline, 1/2 cană mozzarella, ardei gras și 1/2 cană Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
GorgonzolaGorgonzola
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
CârnațiCârnați
MăslineMăsline
SosSos
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Stropiți restul de 1/4 cană de sos peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
5
Coaceți pizza până când crusta este crocantă și toppingul este încălzit, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se presară cu busuioc rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista