Cârnați la grătar cu prune și slănină

Cârnați la grătar cu prune și slănină necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 340 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână chifle bratwurst, scobitori, prune uscate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Pui cu prune și slănină, Cârnați la grătar cu șalotă la grătar savurați cu Ricottan proaspăt și baghetă prăjită, și Rulouri de pui-slănină umplute cu prune (Envueltos De Pollo, Tocineta și Ciruela) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înțepați carcasa fiecărui cârnați în câteva locuri pentru a preveni spargerea acestora.
Așezați cârnații într-o oală, acoperiți cu apă și dați la fiert la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu; fierbeți 8 minute.
Scoateți din oală și lăsați să se răcească.
Așezați scobitori într-un castron mic de apă și înmuiați 10 minute pentru a preveni arderea pe grătar.
Feliați cârnații la jumătatea drumului pe partea lungă. Umpleți 3 prune în deschidere. Înfășurați o felie de slănină în jurul cârnaților într-o spirală și fixați-o cu două scobitori. Repetați cu toate cele 6 cârnați.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Așezați cârnații pe grătarul preîncălzit și gătiți, întorcând o dată, până la coacerea dorită sau până când slănina se rumeneste.
Serviți pe chifle acoperite cu condimente dorite.