Cârnați la grătar cu ceapă caramelizată și mere
Cârnați la grătar cu ceapă caramelizată și mere este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 173 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți mere, ceapă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Cârnați cu ceapă roșie caramelizată și Radicchio, Cârnați prăjiți cu mere, ceapă și salvie, și Pâine de porumb cu mere caramelizate și ceapă.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru căldură mare.
Cu o furculiță, puneți cârnați de mai multe ori.
Se pune într-o oală, se acoperă cu apă și se fierbe la foc mediu-mare până se fierbe, aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se moale și translucid. Se amestecă merele, oțetul și zahărul brun; gatiti, amestecand usor, pana se caramelizeaza, aproximativ 10 pana la 15 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Între timp, așezați cârnații pe grătar (sau sub broiler) și gătiți până se rumenesc bine.
Serviți pe o movilă de mere caramelizate și ceapă.