Cârnați la grătar cu ardei
Cârnați la grătar cu ardei necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine , 43 g de grăsimi și un total de 700 de calorii . Această rețetă servește 2 și costă 2,13 USD per porție. Mergeți la magazin și cumpărați ardei gras, ardei, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , care este solid. Încercați Varză și cârnați în bere , Cârnați cu piure de varză verde și Rigatoni cu cârnați dulci în sos cremos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați ardeiul verde și ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se amestecă zahăr brun, oțet, usturoi, sare și piper. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți, amestecând ocazional, 12-15 minute sau până când ceapa este maro aurie.
Între timp, grătar cârnații, acoperiți, la foc mediu 12-15 minute sau până când un termometru arată 160°, întorcându-se ocazional.
Serviți în chifle cu amestec de ardei; dacă se dorește, acoperiți cu muștar.