Cârnați Jambalaya ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 2.25 pe portie. O porție conține 358 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți cârnați andouille, condimente cajun, coapse de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cârnați Jambalaya, Cârnați Jambalaya, și Pui-Cârnați Jambalaya.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un aragaz lent electric de 4 litri. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore. Se amestecă creveții; acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 minute sau doar până când se termină creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se presară cu ceapă verde, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4
Sfat rapid: pentru a reduce timpul de pregătire, cumpărați ceapă și țelină pre-tăiate pe care le veți găsi în majoritatea departamentelor de produse alimentare. Ele sunt timesavers reale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi