Cârnați italieni cu fasole Cannellini și ardei murați

Cârnați italieni cu fasole Cannellini și ardei murați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați cârnații italieni cu fasole Cannellini și ardei murați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 558 calorii, 23g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $2.4 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Dacă aveți la îndemână roșii cherry cu nuanțe mixte, sare și piper kosher, zahăr și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 ore. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Fasole Cannellini și cârnați italieni, Fasole Cannellini cu cârnați italieni la grătar, și Panini de cârnați italieni fierbinți cu ardei murați.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte: alegeți fasolea și aruncați-le pe cele întunecate. Clătiți în apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Transferați fasolea, cimbru, frunze de dafin și usturoi într-un recipient mare și acoperiți cu 2 litri de apă rece condimentată cu 2 linguri de sare. Se lasă să se odihnească peste noapte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
În timp ce fasolea se înmoaie, pregătiți ardei murați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Combinați oțetul, apa, zahărul și sarea într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați ardei, cimbru, usturoi, boabe de piper și frunze de dafin și fierbeți timp de 30 de secunde. Scoateți imediat de pe foc și turnați amestecul într-un recipient resigilabil. Se răcește la temperatura camerei înainte de a fi introdus în frigider. Se lasă să se odihnească peste noapte în timp ce fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
A doua zi: scurgeți fasolea și adăugați-le într-o oală mare împreună cu frunze de dafin, cimbru și usturoi. Acoperiți cu trei centimetri de apă. Aduceți încet la fierbere. Spumă degresată de sus. Se acoperă și se fierbe la foc mediu-mic până când fasolea este fragedă când este străpunsă cu o furculiță (aproximativ 1 oră de M.M.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgeți fasolea și aruncați frunzele de dafin, usturoiul și porția lemnoasă din crenguțele de cimbru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
8
Adăugați ulei de măsline într-o tigaie mare saut saut la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește, adăugați cârnați, rumenindu-se pe toate părțile până devin aurii (2 până la 3 minute pe fiecare parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Se scoate din tigaie, se reduce focul la mediu și se adaugă morcovii, țelina și ceapa, amestecând periodic timp de cinci minute până se înmoaie ușor. Întoarceți cârnații în tigaie, acoperiți cu capac și gătiți încă trei minute înainte de a adăuga fasole gătită rezervată, oțet de vin alb și roșii cherry. Se condimentează cu sare și piper. Continuați să gătiți încă aproximativ cinci minute, până când cârnații sunt fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Placă individual sau serviți din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se presară pătrunjel și se împrăștie cu ardei murați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista