Cârnați italieni, ciuperci și umplutură de castane
Rețeta cârnați italieni, ciuperci și umplutură de castane ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această garnitură are 272 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați cârnați, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2548 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Umplutură De Ciuperci Sălbatice, Castane Și Cârnați, Umplutură vegetariană cu ciuperci și castane, și Umplutură de castane și ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați cârnații și gătiți până nu mai roz, aproximativ 8-10 minute, rupându-l în timp ce mergeți și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Se adaugă untul, ceapa și țelina în tigaie și se sotează până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ciupercile, usturoiul, cimbru, salvie, sare și piper și sotati până când totul este fraged și abia începe să se rumenească, aproximativ 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
5
Adăugați vinul, deglazați tigaia și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Amestecați cârnații, legumele, pătrunjelul, castanele și pâinea într-un castron mare și amestecați în stoc până când toată pâinea este umedă, dar nu umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Castane
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Se toarnă amestecul într-un vas de copt uns și se acoperă cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți folia și continuați să gătiți până când blatul devine frumos și maro auriu, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional