Cârnați gata de poștă: Salsicce în Cartoccio ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 112g de proteine, 152g de grăsime, și un total de 2088 calorii. Pentru $13.99 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de ulei de măsline, umăr de porc, fiecare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Cârnați gata de poștă: Salsicce în Cartoccio, Cârnați proaspeți și Broccoli Rabe (Salsicce e Friarelli), și Cârnați de casă cu ardei dulci - - - Salsicce Fresche con Peperoni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 4 foi pergament
2
Într-un bol de amestecare, amestecați umărul de porc și pancetta cu mâinile până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Adăugați piper, sare, semințe de fenicul și vin alb și amestecați până se omogenizează bine, din nou cu mâinile. Lucrați rapid, astfel încât temperatura corpului să nu schimbe textura grăsimii. Configurați umplutura de cârnați și așezați carcasa peste alimentatorul pâlniei. Dacă nu aveți un umplutură de cârnați, formați cârnații în bușteni de 1/4 de lire, manual, și aveți grijă să le manipulați. Umpleți cârnații în carcase, răsucind la fiecare 3 1/2 până la 4 inci, astfel încât fiecare cârnați să fie de aproximativ 4 uncii și să formeze 22 până la 25 de cârnați. Înțepați-le peste tot cu un ac și împărțiți-le în patru loturi egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Vin Alb
Cârnați
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pâlnie
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Așezați fiecare lot de cârnați într-un singur strat în centrul fiecărei bucăți de pergament și pliați în jumătate ca o carte. Împărțiți scallions și favas între patru pachete, Așezați 1 chili fierbinte deasupra fiecăruia și stropiți fiecare cu 2 linguri de ulei. Îndoiți astfel încât să nu existe deschideri, sigilați marginile fiecărui pachet cu albușurile și așezați fiecare pachet pe o tavă pentru foi. Gatiti intr-un cuptor de pizza 30 de minute, scoateti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ceapa Verde
Cârnați
Ardei Iute
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Tăiați punga cu foarfece la masă și presărați cu ierburile.