Cârnații, escarola și ragutul de fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză parmezană, fasole de fasole cannellini, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ragout de fasole albă și cârnați {cu roșii, Kale și dovlecei}, Cârnați cu Escarole și fasole albă, și Ragout De Fasole Albă.
Instrucțiuni
1
Scoateți carcasele din cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați cârnați italieni și ceapă în tigaie și gătiți timp de 4 minute sau până când cârnații se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scurgeți bine amestecul de cârnați; reveniți la tigaie. Se amestecă cartofii, vinul, usturoiul, fasolea și bulionul de pui; aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți 7 minute. Se amestecă escarola și rozmarinul și se gătește timp de 4 minute sau până când escarola se ofilește, amestecând ocazional. Puneți 1 1/4 căni de supă în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci și presărați fiecare porție uniform cu 1 1/2 lingurițe de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Escarola
Cartofi
Rozmarin
Cârnați
Brânză
Usturoi
Fasole
Supă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
Tigaie
5
Notă de vin: cremozitatea fasolei albe, herbalitatea amară a escarolei și carnea bogată a cârnaților sunt în contrapunct perfect în acest fel de mâncare. În experimentele mele, când sunt implicate arome amare și grase, unul dintre cele mai bune vinuri este adesea Chianti roșu Italian-chiar și într-un fel de mâncare ca acesta care necesită vin alb. Îmi place Banfi Chianti Classico Riserva. 2002 este $ - Karen MacNeil