Cârnați-dovleac porumb-pâine umplutura este un fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,6 USD pe porție. O porție conține 466 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de jalapeincrosos, bulion de legume, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Umplutură De Cârnați De Pâine De Porumb, Pâine de porumb și umplutură de cârnați, și Cârnați Andouille și umplutură de pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Să-l facă...
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți cârnații și jalapeos, rupând carnea și gătind până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scurgeți grăsimea.
4
Adăugați pâinea de porumb. Îndoiți dovleacul, bulionul, merisoarele și salvia. (Se poate face până la 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.) Pentru umplutura mai uscată, omiteți bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Pâine De Porumb
Umplutură
Dovleac
Bulion
1/2 Crenguță Rozmarin
5
Să-l fals...și economisiți 30 de minute
6
Pregătiți o pungă de 16 uncii amestec de umplutură de porumb-pâine conform instrucțiunilor etichetei, omițând orice unt și toate, cu excepția a aproximativ 1 cană de lichid solicitat pe etichetă. Îndoiți într-o cutie de dovleac de 15 uncii, o cutie de 4 uncii tocat ardei iute verde, 1 cană afine uscate și un pachet de 8 uncii slănină gătită, tocată.