Cârnați din New England, mere și umplutură de afine uscate din cartea de bucate Epicurious

Cârnați din New England, mere și umplutură de afine uscate din cartea de bucate Epicurious
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cârnații din New England, mărul și umplutura de afine uscate din 'cartea de bucate Epicurioasă. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 de calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 14. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rozmarin, țelină, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați, afine uscate și umplutură de mere, Umplutură De Mere, Cârnați Și Afine, și Umplutură De Cârnați Cu Mere De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Împărțiți cuburile de pâine între 2 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți până se usucă ușor, aproximativ 15 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Sautați cârnații într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare, până când sunt fierte, sfărâmându-se grosier cu dosul unei linguri, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cârnații într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă orice picături din tigaie. Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați prazul, merele, țelina și condimentul păsărilor de curte; saut până când prazul se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
6
Se amestecă afine și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
7
Adăugați amestecul în cârnați, apoi amestecați pâinea și pătrunjelul. Condimentează umplutura după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
8
Când sunteți gata să umpleți pasărea, amestecați ouăle în umplutură. Umpleți cavitatea principală a curcanului cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Se amestecă suficient bulion de pui în umplutura rămasă pentru a se umezi (aproximativ aproximativ 1 cană de bulion de pui, în funcție de cantitatea de umplutură rămasă). Lingură într-un vas de copt cu unt. Acoperiți cu folie de aluminiu cu unt și coaceți alături de curcan până se încălzește, aproximativ 45 de minute. Descoperiți umplutura și coaceți până când blatul devine maro auriu, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Nota bucătarului: pentru a coace umplutura în tigaie, ungeți un vas de copt de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Se amestecă 1 1/3 cești de bulion în umplutură și se transferă în vasul pregătit. Se acoperă cu folie unsă cu unt și se coace la 350 km f până se încălzește, aproximativ 45 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul devine maro auriu, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții14
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista