Cârnați din New England, mere și umplutură de afine uscate din cartea de bucate Epicurious

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cârnații din New England, mărul și umplutura de afine uscate din 'cartea de bucate Epicurioasă. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 de calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 14. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rozmarin, țelină, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați, afine uscate și umplutură de mere, Umplutură De Mere, Cârnați Și Afine, și Umplutură De Cârnați Cu Mere De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Împărțiți cuburile de pâine între 2 foi mari de copt.
Coaceți până se usucă ușor, aproximativ 15 minute. Se răcește complet.
Sautați cârnații într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare, până când sunt fierte, sfărâmându-se grosier cu dosul unei linguri, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cârnații într-un castron mare.
Se toarnă orice picături din tigaie. Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați prazul, merele, țelina și condimentul păsărilor de curte; saut până când prazul se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se amestecă afine și rozmarin.
Adăugați amestecul în cârnați, apoi amestecați pâinea și pătrunjelul. Condimentează umplutura după gust cu sare și piper.
Când sunteți gata să umpleți pasărea, amestecați ouăle în umplutură. Umpleți cavitatea principală a curcanului cu umplutura.
Se amestecă suficient bulion de pui în umplutura rămasă pentru a se umezi (aproximativ aproximativ 1 cană de bulion de pui, în funcție de cantitatea de umplutură rămasă). Lingură într-un vas de copt cu unt. Acoperiți cu folie de aluminiu cu unt și coaceți alături de curcan până se încălzește, aproximativ 45 de minute. Descoperiți umplutura și coaceți până când blatul devine maro auriu, aproximativ 15 minute.
Nota bucătarului: pentru a coace umplutura în tigaie, ungeți un vas de copt de 15 x 10 inci.
Se amestecă 1 1/3 cești de bulion în umplutură și se transferă în vasul pregătit. Se acoperă cu folie unsă cu unt și se coace la 350 km f până se încălzește, aproximativ 45 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul devine maro auriu, aproximativ 15 minute.