Cârnați de salam, brânză și murături
Salam, brânză și murături Kabobs este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 40 de porții. O porție conține 24 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 18 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, cârnați de vară, scobitori și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Salam și brânză Tapa / Tapa de salam y Queso, Salam cu brânză Manchego, și Cinci Brânză Salam Stromboli.
Instrucțiuni
Tăiați salamul în patruzeci de bucăți de 1/2 inch.
Tăiați brânza în cinci felii de 1/2 inch; tăiați fiecare felie în opt cuburi de 1/2 inch.
Tăiați murăturile în patruzeci de bucăți de 1/2 inch.
Pentru fiecare kabob, filetați 1 bucată de salam, 1 bucată de murătură (cu partea tăiată a murăturii orientată spre exterior) și 1 cub de brânză pe scobitoare.