Cârnați de miel cu mazăre pur și varză de mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cârnații de miel cu pur de mazăre și varză de mazăre. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 357 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cârnați de miel, muguri de mazăre, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Salată Rece De Mazăre, Tăiței soba cu zahăr și morcovi, și Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți două linguri de unt într-o tigaie antiaderentă de 12 inci setată la foc mediu-mic. Când untul nu mai face spumă, adăugați cârnații de miel și acoperiți tigaia. Gatiti pana cand carnatii se rumenesc pe fund, 8-10 minute. Întoarceți cârnații, acoperiți din nou și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte și gătiți, încă 8 până la 10 minute.
Între timp, aduceți un litru de apă sărată la fierbere într-o cratiță medie pusă la foc mare.
Adăugați mazărea și gătiți până se înmoaie și se încălzește, 1 până la 2 minute.
Scurgeți mazărea, rezervând 1/4 cană din lichidul de gătit.
Transferați mazărea într-un robot de bucătărie împreună cu 1 lingură de unt și mentă tocată. Procesați până se omogenizează, adăugând o parte din lichidul de gătit până când are textura hummusului. Condimentează după gust cu sare și piper.
Pentru a servi, lingurați o parte din piure pe o farfurie și acoperiți cu un cârnați, muguri de mazăre, o stropire de feta și câteva triunghiuri pita.