Cârnați de mic dejun în stil paleo de casă

Cârnați de mic dejun în stil paleo de casă
Cârnați de mic dejun în stil paleo de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Această rețetă face 8 porții cu 151 de calorii, 10 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a fost perfect. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Mergeți la magazin și cumpărați sare cușer, rozmarin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 67%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișuri de casă pentru mic dejun cu cârnați de casă de arțar, ou și brânză, Caserolă de mic dejun Paleo ușoară cu cârnați și Cârnați de mic dejun (Paleo, Keto, Whole30).

Instrucțiuni

1
Amesteca intr-un castron carnea de porc macinata, sare kosher, piper negru, salvie, cimbru, rozmarin, nucsoara, piper cayenne si fulgi de ardei rosu. Se framanta cu mainile pana se incorporeaza bine. Formați în 8 chifteluțe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, MaruntitFrunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
RozmarinRozmarin
Arahide Prăjite Cu Miere Fisher®Arahide Prăjite Cu Miere Fisher®
Cești De Mozzarella Afumată MărunțităCești De Mozzarella Afumată Mărunțită
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Dovleac, ConservatDovleac, Conservat
2
Puneți chiftele într-o tigaie la foc mediu; gătiți până se rumenesc, 8 până la 10 minute. Întoarceți chiftelele și continuați să gătiți până când sunt complet gătite, încă 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zecină Tortilla De Porumb De 5 Inci, De Preferință Albă, Sau Coji De Taco PreparateZecină Tortilla De Porumb De 5 Inci, De Preferință Albă, Sau Coji De Taco Preparate
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista