Cârnați De Mic Dejun Cu Usturoi De Casă

Cârnați De Mic Dejun Cu Usturoi De Casă
Homemade Garlicky mic dejun cârnați este un fără gluten și fără lactate mâncare de dimineață. O porție conține 149 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 87 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați umărul de porc, zahărul brun, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri de mic dejun de casă cu cârnați de arțar de casă, ou și brânză, Cârnați De Mic Dejun De Casă, și Cârnați De Mic Dejun De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți semințele de muștar la foc mare într-o tigaie uscată până când încep să miroasă prăjite, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați într-un mortar și pistil sau râșniță de condimente și procesați până la fin.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Combinați toate ingredientele într-un castron mare și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore și până la 2 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Dacă utilizați carne de porc pre-măcinată, treceți la pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
5
Dacă utilizați carne de porc chunked, puneți arborele de alimentare, șurubul, lama și placa de 1/4 inch a unei mașini de tocat carne în congelator timp de cel puțin 2 ore. Măcinați carnea de cârnați conform instrucțiunilor producătorului în vasul unui mixer cu suport sau al unui castron mare. Dacă se dorește o textură mai fină, răciți carnea la congelator timp de 15 minute înainte de a măcina din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți carnea de cârnați la viteză medie mare până când devine lipicioasă și lipicioasă, aproximativ un minut. Alternativ, frământați manual timp de trei până la patru minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
7
Transferați într-o pungă cu fermoar și sigilați. Cârnații se vor păstra până la 1 săptămână la frigider. Formați-vă în chiftele pentru sandvișurile de mic dejun sau folosiți-vă imaginația pentru a o încorpora într-o mulțime de mâncăruri delicioase de brunch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista