Cârnați cu linte cremoasă

Cârnații cu linte cremoase ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 1236 calorii, 63G de proteine, și 78g de grăsime. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de cremă dublă, rashers de slănină cu dungi, stoc de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de floarea soarelui, puteți urma acest fel principal cu Pâine cu banane nr. 7 ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 115 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cârnați italieni cu linte, Cârnați italieni cu linte, și Cârnați de Anul Nou Cu Linte de usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul. Grătiți cârnații timp de 15-20 de minute, întorcându-se ocazional, până când se rumenesc uniform și se fierb.Între timp,tăiați ceapa, morcovii și țelina în micibucăți. (Un robot de bucătărie poatesă lucreze scurt la asta.)
Încălziți uleiul de floarea soarelui într-o tigaie medie. Se prăjește slănina timp de 2 minute, apoi se amestecă legumele tocate șicimbru. Gatiti la foc mediu timp de 8 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele s-au inmuiat si incep sa se rumeneasca.
Se toarnă bulionul și se fierbe timp de 8 minute până când morcovii sunt fragede.
Scurgețilentilele, apoi amestecați înlegume.
Se încălzește timp de un cuplu de minute, apoi se condimentează și se amestecă crincormmefraiche sau smântână.
Serviți cucârnații la grătar.