Cârnați cremosi și carne de vită la cuptor
Rețeta Creamy Sausage 'n' Beef Bake poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 25 de minute . Acest fel principal are 439 de calorii , 21 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Pentru 1,81 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână supă cremă condensată de țelină, chipsuri de cartofi, cartofi gratinați și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coacerea cremoasă de carne de vită cu cartofi , Coacetă cremoasă de carne de vită și coacere cu tăiței cu ouă .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și cârnații la foc mediu până când carnea de vită nu mai devine roz; scurgere. Într-o tavă unsă cu uns, puneți amestecul de carne, amestecul de legume și ciuperci.
Într-un castron mare, combinați laptele, supele, conținutul pachetului de cartofi și praful de ceapă; amesteca bine.
Se presară cu parmezan și chipsuri de cartofi.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1 oră sau până când este fierbinte și clocotită.