Dacă aveți aproximativ 25 minute să-și petreacă în bucătărie, consistent cârnați ' n ' fasole ar putea fi un uimitor fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 636 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de sos de salată ranch, orez, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Fasole De Arțar Consistentă, Fasole consistentă cu carne de vită, și Fasole consistentă și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, gătiți cârnații și ceapa în ulei la foc mediu până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați fasolea, apa, roșiile și amestecul de salată. Se aduce la fierbere; se amestecă orezul. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper