Cârnați aurii și șalotă în vin alb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați aurii și șalotă în vin alb. Această rețetă face 8 porții cu 661 calorii, 29G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână șalotă, cârnați pentru micul dejun, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos de șalotă de vin alb cu lămâie și capere, Cotlet de porc cu șalotă în sos de vin alb, și Cârnați cu o oală și linte cu șalotă dulce prăjită.
Instrucțiuni
Înțepați cârnații peste tot cu o furculiță. Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați cârnații și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
Adăugați șalotele și vinul și dați la fiert. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când șalotele sunt fragede și vinul s-a redus ușor, aproximativ 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește.