Cârnați aurii și șalotă în vin alb

Cârnați de aur și eșalotă în vin alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 661 calorii, 29G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Un amestec de vin, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cârnați aurii și șalotă în vin alb, Cotlet de porc cu șalotă în sos de vin alb, și Sos de șalotă de vin alb cu lămâie și capere.
Instrucțiuni
Înțepați cârnații peste tot cu o furculiță. Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați cârnații și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
Adăugați șalotele și vinul și dați la fiert. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când șalotele sunt fragede și vinul s-a redus ușor, aproximativ 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Recomandarea vinului: un Rhne alb cu corp mediu, cu fructe cu miere, va face ecou cârnaților bogați și șalotelor dulci. Încercați 1998 Jean-Luc Columbo les Figuires Ctes-du-Rhne Blanc.