Cârnați amestecați la grătar cu ardei prăjiți și ceapă

Cârnații amestecați la grătar cu ardei prăjiți și ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 2,01 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 650 calorii, 25g de proteine, și 56G de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de sherry, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cârnați la grătar cu ardei prăjiți și ceapă, Cârnați la grătar, ardei și ceapă pe rulouri, și Cârnați prăjiți, ardei și ceapă și pâine brânză cu piper negru.
Instrucțiuni
Grătați ardeii grași, neacoperiți, la foc mediu-mare, întorcându-se des, 15 până la 20 de minute sau până când sunt carbonizați pe toate părțile.
Așezați într-o pungă de hârtie sau plastic; sigilați și lăsați să stea 5 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii, îndepărtați și aruncați semințele; se toacă și se toacă în bucăți mari și se pune într-un bol. Pune deoparte.
Ceapa la grătar, neacoperită, la foc mediu-mare timp de 4 minute pe fiecare parte; scoateți pe un platou și acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a se încălzi. Cârnați la grătar, neacoperiți, întorcându-se ocazional, 20 până la 25 de minute sau până când nu mai sunt roz în interior.
Așezați pe un platou și acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Aruncați ardeii grași cu ulei de măsline, oțet și busuioc; așezați pe un platou mare. Condimentează cu sare de mare și piper.
Puneți ceapa și cârnații deasupra.
Serviți cald cu chifle sau tortilla de făină ușor la grătar și garnisiți, dacă doriți.