Cutii de ciocolată cu Mousse de zmeură
Cutiile de ciocolată cu Mousse de zmeură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1198 calorii, 8g de proteine, și 75g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, apă, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Mousse De Ciocolată-Zmeură, Mousse De Ciocolată Cu Zmeură, și Ciocolată neagră, prăjitură cu zmeură și Mousse-ul său de ciocolată-ghimbir.
Instrucțiuni
Acoperire cu bomboane cu microunde într-un vas de sticlă la 1 1/2 până la 2 minute sau până la topire, amestecând la fiecare 30 de secunde.
Așezați 1 mentă subțire pe o bucată de hârtie de ceară. Scufundați marginea unei alte mentă în ciocolată topită; aderă marginea înmuiată pe partea adiacentă a primei mentă. Țineți în poziție 5 până la 6 secunde pentru a seta. Repetați cu cele 2 laturi rămase ale cutiei.
Așezați 1 mentă subțire pe hârtie de ceară; periați marginile cu ciocolată topită.
Așezați cutia peste pătratul de mentă; țineți în poziție 5 până la 6 secunde pentru a seta. Repetați cu menta subțire rămasă și ciocolată topită. Pune deoparte.
Procesați 1 pachet zmeură și zahăr într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron, folosind spatele unei linguri pentru a stoarce sucul. Aruncați pulpa și semințele.
Presărați gelatină peste 3 linguri de apă rece; se amestecă și se lasă să stea 1 minut.
Adăugați 3 linguri de apă clocotită; se amestecă până se dizolvă gelatina. Se amestecă sucul de lămâie. Se amestecă în amestec de zmeură; se răcește până la consistența albușului de ou neînvins. Îndoiți în frișcă; se răcește 2 până la 3 ore sau până se fixează.
Lingura se umple uniform în cutii de ciocolată. Completați fiecare cutie cu un pătrat de ciocolată, lăsând parțial deschis.
Se servește cu zmeura rămasă și se ornează, dacă se dorește.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit după opt monetării subțiri.