Cutie Cadou Cu Pui-Anghinare-Brânză

Cutie Cadou Cu Pui-Anghinare-Brânză
Pui-anghinare-brânză răspândirea cutie cadou ar putea fi doar condiment pe care il cautati. O porție conține 4334 calorii, 182G de proteine, și 367g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 20,49 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, sare, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Anghinare-Brânză Răspândită, Brânză De Anghinare Răspândită, și Brânză De Anghinare Stratificată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 9 ingrediente într-un castron mare până se omogenizează; lingură într - o bucată dreaptă de 9 x 5 inci căptușită cu folie de plastic. Acoperiți și răciți 8 ore sau înghețați până la 1 lună; dezghețați la frigider 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Răsturnați amestecul răcit pe o farfurie de servire; îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Tăiați pâinea în jumătate transversal; Așezați 1 jumătate tăiată direct deasupra jumătății tăiate rămase și laturile netede.
4
Se servește cu biscuiți sau felii de baghetă franceză prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Pentru LegarePentru Legare
5
Garnisiți, dacă doriți, cufundând tulpinile de ceapă verde în apă clocotită; plonjați tulpinile în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit. Transferați imediat pe prosoape de hârtie; scurgeți tulpinile și apăsați între prosoape de hârtie pentru a se usca. Apăsați tulpinile în părțile laterale ale pătratului de brânză, începând cu capătul unei tulpini pe fiecare parte. Aduceți tulpinile în sus și peste în centrul vârfului; formați bucle cu tulpinile rămase și fixați-le cu murături din lemn. Aranjați jumătățile de ardei chile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ceapa VerdeCeapa Verde
ApăApă
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Notă: pentru a face 2 cutii mici, tăiați în jumătate și garnisiți fiecare jumătate, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista