Custard cu portocale marinate cu rom
Custard cu portocale marinate cu rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 471 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, portocale, vanilie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Portocale Marinate, Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, și Portocale Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Într-un castron, amestecați zahărul cu ouăle. Se amestecă laptele și vanilia.
Se toarnă în 4 căni de cremă sau ramekine; puneți-le într-o tigaie.
Se toarnă apă fierbinte în tigaie, astfel încât să ajungă la jumătatea părților laterale ale cupelor.
Coaceți până când crema este setată, aproximativ 45 de minute.
Scoateți cupele din apa fierbinte, răciți scurt, apoi refrigerați până la fixare, aproximativ 1 oră.
Peel și secțiunea portocale. Aruncați secțiunile cu zahăr, vanilie și rom (opțional). Puneți fructele marinate peste fiecare cremă și serviți.