Cuscus Tradițional Nord-African (Calea Reală!) ar putea fi doar African rețeta pe care o căutați. Pentru $1.32 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 516 calorii. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, bucăți de pui, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Pui și cuscus din Africa de Nord, Salată De Cuscus Și Rodie Din Africa De Nord, și Creveți Condimentați Din Africa De Nord + Cuscus Israelian De Legume Prăjite De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toacă fin ceapa și se toacă usturoiul și se pune într-o tigaie mare cu fund greu, cu carne sau pui, ras el hanout și puțin ulei de măsline. Se prăjește ușor pentru a sigila carnea / puiul. Îmi folosesc oala sub presiune PR caserola mare din fontă pentru asta.Se toacă morcovul, păstârnacul și dovlecelul în 6.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El Hanout
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Păstârnac
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Carne Măcinată
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Tăiați cartoful în 1/4 și tocați aproximativ suedezul. Tăiați khourchef sau țelină în aproximativ aceeași dimensiune ca morcovul. (Curățați morcovii, cartoful, păstârnacul și suedezul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Păstârnac
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Rutabaga
3
Adăugați legumele în carne împreună cu 1l de apă și creșteți căldura, astfel încât să înceapă să fiarbă. Dacă folosiți ardeiul iute adăugați-l acum, împreună cu sare și piper. Dacă gătiți într-o tigaie obișnuită, gătiți timp de 40 de minute astfel. Dacă folosiți oala sub presiune așa cum fac eu, atunci 20 de minute vor fi suficiente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați roșiile, năutul și menta uscată și 1/2l mai multă apă sau suficientă pentru a crea o consistență de tocană.Reveniți la căldură și gătiți în tigaie pentru încă 30 de minute și dacă utilizați oala sub presiune, apoi gătiți pe med la mare pentru încă 25 de minute.Luați un pachet de 500g de cuscus mediu și turnați într-un gas ' a dacă aveți unul. Dacă nu găsiți cel mai mare castron aveți. Alegeți orice 'biți' și presărați apă - aproximativ 50 ml și o linguriță de sare peste cuscus și folosind mâna frecați 1/2 linguriță de ulei prin cuscus pentru a opri lipirea. Umpleți un cuscousier sau un abur pe jumătate plin cu cuscusul (pe măsură ce se umflă).Când observați 1 abur care vine din cuscus, numărați 10 minute. După aceea scoateți din abur, puneți-l în gas 'a și folosiți-vă mâinile pentru a' deschide ' cuscusul (frecați-l între mâini pentru a îndepărta aglomerările). Acest lucru este foarte cald și trebuie să continuați să vă udați mâna cu apă rece și să stropiți puțin pe cuscus.Reveniți la abur când este deschis complet. Repetați procesul de aburire și deschidere de două ori mai mult.În cele din urmă scoateți din abur și puneți-l înapoi în gas ' a. Deschideți pentru ultima dată și frecați o lingură de ghee sau smen în cuscus împreună cu 2tsp de unt sau margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Mentă Uscată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Ghee
(tub Mare)
Tocană
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)
6
Serviți cuscusul în gas ' a cu sos deasupra ca stil tradițional sau în tagine etc. De obicei, așezăm carnea/puiul în loc - 1 pentru fiecare oaspete și decorăm cuscusul cu legumele înainte de a pune o parte din sos deasupra.Dacă ați folosit ardeiul iute, puneți-l pe o farfurie și lăsați oamenii să se ajute singuri!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Pinotage, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Graham Beck Game Reserve Pinotage cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.