Cuscus Picant Cu Fructe De Mare

Cuscus Picant Cu Fructe De Mare
Cuscusul picant cu fructe de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 478 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, suc de scoici, pastă de chili și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Paella Cu Cuscus Cu Fructe De Mare, Salată Laterală Cu Fructe De Mare Cu Cuscus, și Supă Picantă De Fructe De Mare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se adauga ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se adauga morcovul, telina si usturoiul; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
4
Adăugați roșiile cu sucuri și 1 sticlă de suc de scoici și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 10 minute. Acoperiți și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
TomateTomate
5
Transferați amestecul în procesor. Se amestecă cu piure gros; reveniți la oală.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Se amestecă în 2 sticle de suc de scoici pentru a face bulion de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
TomateTomate
BulionBulion
7
Combinați midii, scoici și vin într-o altă oală mare. Acoperiți și gătiți la foc mare până când midiile și scoicile se deschid, aproximativ 8 minute. Folosind clești, transferați midii și scoici în castron (aruncați orice nu se deschide). Se strecoară lichidul de gătit în bulion de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
TomateTomate
BulionBulion
ScoiciScoici
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Așezați cuscusul într-un castron mare. Aduceți 2 1/2 căni de apă, 3 căni de bulion de roșii și 1/4 cană de ulei pentru a fierbe într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
TomateTomate
BulionBulion
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
9
Se amestecă în cuscus. Acoperiți; lăsați să stea până când lichidul este absorbit, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți; lăsați să stea până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CuscusCuscus
10
Între timp, amestecați cimbru și frunzele de dafin în bulionul de roșii rămas în oală și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
BulionBulion
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Adăugați pește. Acoperiți și fierbeți 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
12
Adăugați creveți; acoperiți și fierbeți până când fructele de mare sunt opace în centru, aproximativ 4 minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
13
Adăugați midii și scoici rezervate. Acoperiți; lăsați să stea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
ScoiciScoici
14
Cușcuș movilă pe platou. Sus cu fructe de mare. Puneți niște bulion de roșii pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Fructe De MareFructe De Mare
TomateTomate
BulionBulion
15
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
16
Se amestecă 3/4 cană bulion de roșii și pastă de chili fierbinte într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
TomateTomate
BulionBulion
17
Serviți cuscusul, trecând amestecul de chili și bulionul rămas separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
BulionBulion
Ardei IuteArdei Iute
18
* Sambal oelek este disponibil pe piețele asiatice și în unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sambal OelekSambal Oelek
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate71
Revista