Cuscus israelian cu mazăre și mentă
Cuscusul israelian cu mazăre și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 340 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, cuscus israelian și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cuscus israelian cu mazăre proaspătă și mentă, Cuscus Israelian Cu Mazăre Și Slănină, și Cuscus israelian cu pui și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Adăugați cuscusul israelian și gătiți până la al dente, aproximativ 4 minute.
Scurgeți cuscusul israelian, rezervând 1 1/2 căni din lichidul de gătit; ștergeți cratița.
Topiți 2 linguri de unt în cratiță.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Adăugați mazărea și aruncați-o pentru a acoperi.
Adăugați cuscusul, restul de 2 linguri de unt și 1 cană de lichid de gătit cu cuscus și fierbeți, amestecând ocazional, până când cuscusul și mazărea sunt fragede și acoperite într-un sos cremos, 3 până la 4 minute. Condimentați cuscusul și mazărea cu sare și piper și amestecați menta. Se amestecă o parte din lichidul de gătit rămas dacă cuscusul pare uscat.
Transferați cuscusul într-un castron și serviți.