Cuscus israelian cu mazăre și mentă

Cuscus israelian cu mazăre și mentă
Cuscusul israelian cu mazăre și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 340 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, cuscus israelian și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cuscus israelian cu mazăre proaspătă și mentă, Cuscus Israelian Cu Mazăre Și Slănină, și Cuscus israelian cu pui și mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați cuscusul israelian și gătiți până la al dente, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus IsraelianCuscus Israelian
3
Scurgeți cuscusul israelian, rezervând 1 1/2 căni din lichidul de gătit; ștergeți cratița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus IsraelianCuscus Israelian
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Topiți 2 linguri de unt în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați usturoiul tocat și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați mazărea și aruncați-o pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre MicăMazăre Mică
7
Adăugați cuscusul, restul de 2 linguri de unt și 1 cană de lichid de gătit cu cuscus și fierbeți, amestecând ocazional, până când cuscusul și mazărea sunt fragede și acoperite într-un sos cremos, 3 până la 4 minute. Condimentați cuscusul și mazărea cu sare și piper și amestecați menta. Se amestecă o parte din lichidul de gătit rămas dacă cuscusul pare uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Transferați cuscusul într-un castron și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista