Cuscus cu scoici
Cuscusul cu scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1182 calorii, 41G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de fasole, apă, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma masa de secară, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Bufniță Cu Ochi Mari ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Scoici cu cuscus israelian, Scoici Kam Heong (scoici parfumate aurii), și Scoici Japoneze (Scoici Aburit Sake) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți apa la fiert cu untul și un vârf generos de sare. Se amestecă cuscusul, se acoperă și se ia de pe foc.
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mare, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut. Se amestecă ardeiul roșu zdrobit și vinul și se fierbe până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Adăugați scoici și aduceți la fierbere. Acoperiți tigaia, reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând ocazional, până când scoicile se deschid, aproximativ 3 minute.
Adăugați ardeii roșii, fasolea și ceapa verde și gătiți până se încălzesc, aproximativ 1 minut.
Pufați cuscusul cu o furculiță și lingurați-l în 4 boluri adânci. Puneți scoicile, ardeii și fasolea peste cuscus. Amestecați restul de 1 lingură de ulei de măsline în bulion, lingurați-l peste scoici și serviți.