Cuscusul cu portocale și migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 497 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de mentă, radicchio și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 86%. Încercați Salată de cuscus cu parfum de portocale cu migdale, coriandru și castraveți, Cuscus Cu Migdale Și Coacăze, și Cuscus din grâu integral cu migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cuscusul într-un castron mare, adăugați cele 2 căni de apă clocotită, 1 linguriță de sare și coaja de portocală, apoi acoperiți și lăsați la abur 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Cuscus
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scoateți capacul și puful cu o furculiță.
3
Bateți împreună sucul de portocale, oțetul și uleiul de măsline într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Ulei De Măsline
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați jumătate din pansament în cuscus împreună cu ceapa, portocala, menta și pătrunjelul și combinați ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Pătrunjel
Portocaliu
Ceapă
Mentă
5
Puneți radicchio într-un castron, adăugați dressingul rămas și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Radicchio
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Transferați cuscusul într-un platou mare, acoperiți cu radicchio și garnisiți cu migdale tăiate.