Cuscus cu o lovitură!

Cuscus cu o lovitură!
Cuscus cu o lovitură! necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 265 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pătrunjel, suc de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cuscus de culoare Trandafir (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), Kick-Off Chili, și Guacamole cu o lovitură.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă cuscusul. Acoperiți și lăsați să stea până când cuscusul absoarbe apa în întregime, aproximativ 10 minute; puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
ApăApă
3
În timp ce cuscusul se înmoaie, amestecați brânza feta, ardeiul jalapeno, castravetele, usturoiul, ceapa verde, menta, busuiocul, coriandrul, pătrunjelul, chimenul, ardeiul cayenne și sucul de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ardei IuteArdei Iute
Brânză FetaBrânză Feta
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CuscusCuscus
CastraveteCastravete
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
ChimenChimen
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați cuscusul pregătit și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista