Cuscus cu anghinare, Feta și roșii uscate la soare
Cuscusul cu anghinare, Feta și roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 421 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bulion de legume, inimi de anghinare marinate, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Năut, Brânză Feta Și Roșii Uscate La Soare Cuscus, Piept de pui umplut cu cuscus cu Feta, roșii uscate la soare și măsline Kalamatan, și Quiche de spanac cu roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de apă și roșii într-un castron pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 3 minute sau până când apa fierbe; acoperiți și lăsați să stea 10 minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se toacă; pus deoparte.
Puneți 1/3 cană de apă și bulion de legume într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Se amestecă cuscusul. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 8 minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc; se amestecă roșiile și ingredientele rămase.