Cuscus Caprese
Couscous Caprese ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 369 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime per portie. 3 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, cuscus, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de cuscus Caprese în căni de roșii, Chiftele de pui și Caprese și cușcuș de fasole verde, și Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt.
Se toarnă apă clocotită peste cuscus într-un bol. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Lăsați cuscusul să se înmoaie până când apa este complet absorbită, aproximativ 5 minute.
Feliați blaturile din roșii și luați o felie foarte mică din fund, astfel încât acestea să fie stabile în poziție verticală. Folosiți o lingură pentru a îndepărta și arunca măruntaiele de roșii. Puneți roșiile în vasul de copt pregătit.
Coaceți roșiile în cuptorul preîncălzit până când sunt ușor carbonizate la margini, aproximativ 20 de minute.
Aliniați pereții interiori ai fiecărei roșii cu 4 frunze de busuioc.
Aruncați brânza mozzarella cu cuscusul; chestii în roșii.
Stropiți oțet balsamic peste vârful roșiilor umplute.