Cursoare
Sliders ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 378 calorii, 18g de proteine, și 31g de grăsime. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți slănină piperată, rulouri de cină, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Slidere Sunca Fierbinte, Cursoare, și Cursoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Amestecați carnea de vită măcinată, smântâna grea, Worcestershire și sarea și puțin piper într-un bol. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca bine ingredientele. Formați 1/4 cană din amestecul de carne în torturi, făcând 16 torturi în total. Faceți o indentare cu degetul mare pentru a împiedica prăjiturile să se umfle prea mult atunci când gătesc.
Grătați glisoarele până când sunt fierte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți din grătar și grămați pe un platou.
Prăjiți chiflele înjumătățite pe grătar.
Așezați glisoarele între chifle și serviți imediat.
Prăjiți slănina într-o tigaie la foc mediu-mare până când este ușor crocantă, aproximativ 8 minute.
Se scoate din tigaie și se taie în bucăți de mărimea mușcăturii.
Într-o tigaie separată, gătiți ceapa în unt la foc mic până se caramelizează, 20 până la 30 de minute, amestecând ocazional.
Folosiți o furculiță pentru a sfărâma gorgonzola.
Puneți slănina, ceapa caramelizată și gorgonzola mărunțită în boluri separate.
Serviți ca toppinguri delicioase atât pentru glisiere, cât și pentru brânză de macaroane.