Curry și Mango chutney Dip
Rețeta curry și Mango chutney Dip este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 383 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți piper cayenne, chutney de mango, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango Chutney Pui Curry, Curry De Pui Cu Chutney De Mango, și Scoici de mare peste praz cu sos de chutney Curry de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic de servire, amestecați împreună 1 cană smântână, 1/3 cană chutney de mango, 2 linguri. cilantro tocat mărunt, 1 linguriță. pudră de curry, 1/2 linguriță. sare și 1/8 linguriță. ardei cayenne. Se răcește, se înfășoară bine, până se pregătește să servească. (Dip poate fi pregătit cu până la 4 ore înainte.) Aranjați pe un platou cu crudite și grisine.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.