Rețeta Curry verde Thailandez cu legume și Tofu ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 17 minute. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 75 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, sparanghel, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curry verde thailandez cu Tofu (sau nu), Curry Roșu Thailandez Cu Fasole Verde Și Tofu, și Curry verde thailandez cu pui, creveți sau Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți semințele de coriandru și chimen într-o tigaie mică și uscată timp de aproximativ două minute la foc mare sau până devin parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți-le într-un castron și lăsați-le să se răcească. Apoi macinați-le și boabele de piper negru într-o moară de condimente sau o moară de cafea până se pudrează. (De asemenea, le puteți măcina într-un mortar și pistil).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați condimentele și toate ingredientele rămase într-un robot de bucătărie și procesați până când este o pastă groasă, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar pentru a menține amestecul în mișcare și aveți grijă să nu respirați fumul în timp ce scoateți capacul (știu asta din experiență!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se pune într-un borcan bine acoperit și se dă la frigider. Utilizați în decurs de 2-3 săptămâni sau congelați pentru utilizare ulterioară.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.