Curry Verde Thailandez

Reteta Thai Curry verde ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 1 oră. Această rețetă servește 8. O porție conține 307 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână fasole, pastă de curry, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Pastă De Curry Verde Thailandeză De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), Curcan curry verde thailandez și carne de dovlecel într-un sos Curry verde cu lapte de nucă de cocos, și Thai Veg Green Curry , cum se face Thai Veg Green Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o cratiță medie de apă cu 1/2 linguriță de sare. Blanch fasole verde și morcovi timp de 2 minute; scurgere. Pune deoparte.
Într - o oală grea de 4 până la 5 litri, gătiți pasta de curry la foc mediu, amestecând constant timp de 1 minut.
Bateți laptele de nucă de cocos, bulionul de pui, sosul de pește și zahărul și fierbeți rapid până când lichidul este redus cu aproximativ o treime (10-15 minute).
Adăugați cartoful dulce în oală și fierbeți până începe să se înmoaie (5 minute).
Adăugați puiul, dacă utilizați, aduceți la foc mic și gătiți până nu mai este roz (5 minute).
Adăugați dovlecei, legume albe și tofu (dacă utilizați). Continuați să gătiți, acoperiți, până când dovlecelul este doar fraged (încă 3-5 minute).
*Pentru a face acest fel de mâncare vegetarian, înlocuiți bulionul de legume și sosul de soia cu bulionul de pui și sosul de pește.