Curry Verde De Iarnă
Verdele de iarnă Curry ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 313 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați kale, ghee, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Verdeață De Iarnă Și Slănină, Cod diavol cu verdeață de iarnă, și Salată De Verdeață De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, grea sau wok cu capac, topiți ghee la foc mediu. Între timp, tocați verdeața aproximativ și clătiți. "Puteți folosi doar una sau o combinație de verdeață. Și ghee oferă verdeață bogăție, dar puteți folosi în schimb orice ulei de gătit."
Presărați semințe de chimen, rotiți oala pentru a se răspândi și lăsați să sfârâie 30 de secunde.
Se amestecă usturoiul și se sfârâie până devine auriu pal, 10 până la 20 de secunde. Se amestecă chile și ghimbir; gatiti 30 de secunde. "Rumenesc usturoiul pentru o aromă prăjită, apoi adaug ghimbirul umed și chile pentru a opri prăjirea înainte de a se întuneca prea mult."
Adăugați turmeric și sare și gătiți 1 minut. Se amestecă zahărul brun.
Gatiti pana se dizolva zaharul, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați jumătate de verdeață, creșteți căldura la mediu-mare și lăsați să se ofilească până când este suficient de redus pentru a adăuga cealaltă jumătate. Folosind clești, amestecați bine verdeața pentru a acoperi cu amestec de condimente.
Gatiti, neacoperit, amestecand pana cand verdele este aproape fraged, 6 pana la 8 minute. Acoperiți și gătiți încă 1 minut.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 15 minute.
Serviți cu Curry de năut Tamarind și orez basmati aburit, dacă doriți.
* Găsiți ghee (unt clarificat) pe piețele indiene. Sau, pentru rețeta lui Dhalwala, vezi sunset.com/ghee.
Variații: în loc de verdeață, încercați o cantitate egală de varză de Bruxelles feliată, tulpini de broccoli feliate subțire sau cartofi fierți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raats Original Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Raats Original Chenin Blanc]()
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte